Prijsvraag

Er kan helaas niet meer deelgenomen worden aan de prijsvraag. Lees verder voor het antwoord en het beloop tot aan de prijsuitreiking.

Van welke berg bereik ik hier de top?

Antwoord:

Passo di Gavia

Van de in totaal 300 inzendingen hadden 6 mensen het juiste antwoord: Terence en Daisy, Arlette, Frans en Marleen, Remco, Gudule, Maarten.

Op het BeneFiets Feest werd een shoot-out vraag gesteld: Wat is de totale leeftijd van alle Nederlandse winnaars van de Touretappe met aankomst op de Alpe d’Huez tijdens de Tour de France? (leeftijden ten tijde van de overwinning).

8 maal was een Nederlander winnaar. De totale leeftijd komt op 219 jaar. De winnaar van deze shoot-out vraag was Maarten met als antwoord: 216. Hij heeft de geweldige JOEP-fiets gewonnen! Hij heeft bij het in ontvangst nemen van de fiets deze meteen weer beschikbaar gesteld voor het goede doel. Je kunt nog steeds in het bezit komen van deze mooie fiets door te bieden. Opnieuw gaat de volledige opbrengst naar het KWF.

Volg de resultaten van de prijsvraag!

De prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door:

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

4 Responses to Prijsvraag

  1. Pingback: Fietsen en Feesten voor het KWF | Benefiets Utrecht

  2. Pingback: Prijsvraag resultaten tot nu toe | Benefiets Utrecht

  3. michiel says:

    Hallo,
    de fiets zal nu wel vergeven zijn, dus ik ben erg benieuwd naar de winnaar, en ook naar het goede antwoord uiteraard. Gaan jullie dit binnenkort bekend maken via deze site?

    • yvonnejoep says:

      De fiets is inderdaad gewonnen. Het juiste antwoord was Passo di Gavia. 6 mensen hadden dit antwoord goed. Daarom hebben we tijdens het Benefietsfeest de volgende shoot-out vraag gesteld. “Wat is de opgetelde leeftijd van alle Nederlandse winnaars op de Alpe d’Huez”. Het juist antwoord is 219. In de zaal was iemand aanwezig die 216 als antwoord heeft gegeven. Hij zat daarmee het dichtste bij het juiste antwoord en heeft daarmee de fiets gewonnen. De prijswinnaar heeft de fiets direct weer ter beschikking heeft gesteld om geveild te worden! Dit betekent dus nog mee opbrengsten voor Alpe d;’Huzes.

      Ik wil jullie allen bedanken dat jullie mee hebben gedaan aan deze actie!

Leave a comment